Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiraatiota stories viktoria holmgren

Viktoria Holmgren työskentelee vaikuttajana, stailistina ja valokuvaajana, ja ne ovat myös hänen suurimmat kiinnostuksen kohteensa. Hän asuu miehensä ja kahden lapsensa kanssa Uumajan ulkopuolella sijaitsevassa kylässä. Viktoria pitää myös blogia, missä hän kertoo omista kiinnostuksen kohteistaan.

 inspiraatiota stories viktoria holmgren


Esitimme Viktorialle muutaman kysymyksen, ja näin hän vastasi


1. Kerro lyhyesti itsestäsi
Nimeni on Viktoria Holmgren, olen 35-vuotias ja asun Västerbottenin läänissä. Pääasiallisia kiinnostuksen kohteitani ovat valokuvaus, sisustus ja puutarhanhoito, ja jaan projektejani Instagramissa!

2. Mistä löydät inspiraatiota sisustukseesi?
Löydän inspiraatiota lähes mistä tahansa, mutta usein muiden ihmisten kodeista, Instagramista ja kirpputoreilta. Mielestäni on hauskaa kalustaa uusiksi yksinkertaisin keinoin, vaihtaa olemassa olevien huonekalujen paikkoja, tehdä edullisia kirpputorilöytöjä, maalata uudelleen tai luoda jotain hauskaa! Usein se alkaa jostain pienestä ja sitten inspiroidun jo pelkästään vauhdista!

3 Mitä ajattelit sisustaessasi?
Mielestäni mielenkiintoisinta sisustuksessa on saada yhdistää uutta ja vanhaa, persoonallisia suosikkeja yhdistettyinä trendikkäisiin yksityiskohtiin. Kuulostaa kliseeltä. Mutta on myös uskallettava erottua joukosta, sillä kukaan ei halua elää kuin kuvastossa, jota voidaan heti jäljitellä! Oma tyyli saa näkyä! Olohuoneessa on esimerkiksi erittäin rauhalliset värit, joten piristin ilmettä kotitekoisella taululla (maalattu rullaverhoon, joka oli vikaostos) ja Pastillin erittäin tyylikkäällä sohvapöydällä! Se kohotti koko huoneen ilmeen!



  • Pastill Sohvapöytä Meraki 80x80 cm

    195 EUR
    Alkuperäinen hinta 299,99 EUR
  • Pastill Ruokapöytä Colette ø 120 cm

    560 EUR 699,99 EUR
  • Pastill Betty loungetuoli

    399,99 EUR
  • Pastill Seinäpeili Uma 198x63 cm

    379,99 EUR
  • Pastill Rahi Odette bukleeta, 45x41 cm

    159,99 EUR

    +1 väri