Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiraatiota stories guro jovall kolderup

Guro on norjalainen vaikuttaja, joka asuu vuonna 1838 rakennetussa talossa. Hän inspiroi seuraajiaan kuvilla lämpimästä ja viihtyisästä kodistaan. Juuri nyt hänen julkaisunsa ovat tulvillaan jouluinspiraatiota.

 inspiraatiota stories guro jovall kolderup



1. Kerro lyhyesti itsestäsi
Asun Hortenissa Etelä-Norjassa pienellä saarella, jonka nimi on Karljohansvern. Vuonna 1838 rakennettua taloa ympäröi luonto ja meri. Talo on erittäin sielukas ja viehättävä, ja se tulee esiin erityisesti joulun aikaan. Asun täällä lasteni, kumppanini ja söpön koirani kanssa. Olen ammatiltani suunnittelija ja stylisti ja opetan esteettisiä aineita, kuten taidetta ja käsityötä sekä suunnittelua ja uudelleensuunnittelua. Suuri intohimoni on kuitenkin työskennellä erilaisten tunnelmien luomiseksi huoneeseen. Stailaus, valokuvaaminen ja kirjoittaminen saavat minut unohtamaan ajan ja paikan.

2. Mihin aikaan vuodesta alat miettiä joulua ja joululahjoja?
Alan suunnittelemaan joulua aika varhain. Lokakuussa olen jo miettinyt ja suunnitellut paljon. Joskus alan ostamaan joulukoristeita jo silloin. Marraskuussa alan sekä koristelemaan joulua että ostamaan joululahjoja. Lähinnä siksi, että haluan useimpien asioiden olevan valmiina joulukuussa. Silloin haluan viettää viihtyisää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Ilman stressiä ja pakollisia tehtäviä.

3. Mikä on tärkein huone sinulle jouluna?
Koristelen hieman talon jokaista huonetta. Tärkein huone on kuitenkin keittiö. Vietämme täällä paljon aikaa. Keittiössä tapahtuu melkein kaikki. Ruoanlaitto, läksyjen teko, joululahjojen paketoiminen. Sytytämme takan ja kokoonnumme sen ääreen. Se on niin mukavaa. Yhdessäolo. Tänä vuonna koko iso perheemme istuu pöydän ääressä. Siitä tulee niin hauskaa. Rakastan juhlien järjestämistä ja erityisesti pöydän koristelua.

4. Mitä ajattelet joululahjoja valitessasi?
Koska haluan antaa merkityksellisiä lahjoja, alan suunnitella niitä jo aikaisin. Pyydän toivelistoja ja luon niiden perusteella omia listoja. Ehkä mukavin asia on ostaa ihania pieniä lahjoja ystävättärille. Sellaisia kuin itse haluat saada. Hienoja tuoksukynttilöitä, kynttilälyhtyjä, kylpysuolaa, käsivoiteita ja vastaavia.
Pidän lahjojen antamisesta – ja käytän hieman aikaa muutaman kauniin sanan kirjoittamiseen jokaiselle vastaanottajalle. Mitä hän merkitsee minulle. Paketoin mielelläni lahjat kauniiseen joulupaperiin. Samettinauhaa ympärille ja ehkä joku ihana koriste. Minulle merkitsee paljon, että lahja on paketoitu rakkaudella.




  • Svanefors Käsidesi - Svanefors of Sweden 250 ml

    17,20 EUR
  • Svanefors Tyynynpäällinen Alma 50x50 cm

    32,70 EUR Me vastaamme hintaan!
  • Svanefors Tyynynpäällinen Trond

    44,80 EUR Me vastaamme hintaan!

    +7 värejä