Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiraatiota stories amanda emilias

Amanda on sisustussuunnittelija, joka asuu Österlenin alueella. Hän jakaa sisustusinspiraatiota kodistaan Instagram-tilillään @aamandaemilias. Valoisa koti, jossa on hillityt värit. Inspiroidut varmasti, kun kurkistat Amandan kotiin!

 inspiraatiota stories amanda emilias



Mitkä värit/sävyt ovat sinulle kotona tärkeitä? Onko jotain erityistä tehosteväriä, jonka haluat kotiin kevään saapuessa?
Minulla on kotona melko neutraaleja maanläheisiä sävyjä. Pidän neutraalista pohjasta, ja korostan sitä pienillä värikkäillä yksityiskohdilla. Olen päättänyt valita hieman sinistä väriä kotiin!

Mitä ajattelit valitessasi Pastill-tuotteita? Miten olet sisustanut niillä?
Sohvapöytä oli ilmeinen valinta, sillä se keventää ilmettä erittäin paljon. Samalla metalli antaa hieman kovemman vaikutelman pörröistä mattoa ja sohvaa vasten. Pidän yllätyksellisyydestä ja eri materiaalien yhdistämisestä kontrastien luomiseksi.

Mikä on mielestäsi kevään sisustustrendi? Joku tietty muoto tai väri?
Luulen, että kevään trendiin kuuluvat leikkisät muodot ja värikkäät yksityiskohdat. Uskon sinisen värin ja pastellivärien olevan muodissa myös tänä vuonna.

Mikä on suurin inspiraation lähteesi sisustaessasi?
Erittäin vaikea kysymys, minua inspiroivat päivittäin taitavat ihmiset Instagramin ja Pinterestin kautta. Ja sen perusteella yritän luoda kodistani OMAN tyyliseni niin, että se on persoonallinen ja juuri sellainen mistä pidän.

  • Pastill Seinäpeili Uma mini 55x45 cm

    99,99 EUR
  • Pastill Sivupöytä Margot, pyöreä, halkaisija 45 cm

    149,99 EUR

    +3 värejä

  • Pastill Betty loungetuoli

    399,99 EUR
  • Pastill Bonjour loungetuoli

    399,99 EUR
  • Pastill Lulu sidobord krom/glas höjd 45 cm

    199,99 EUR