Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiraatiota stories emma ekman

Emma Ekman on luonut Instagram-tilin Houseofekman, jossa hänen seuraajansa voivat tutustua suureen määrään sisustusinspiraatiota. Emma työskentelee arkipäivisin maaliliikkeessä sekä johtaa omaa yritystä, toimii vaikuttajana ja auttaa sisustussuunnittelutehtävissä.

 inspiraatiota stories emma ekman


Esitimme Emmalle muutaman kysymyksen, ja näin hän vastasi


1. Kerro lyhyesti itsestäsi
Nimeni on Emma Ekman ja asun yhdessä avopuolison, tyttären ja kolmen pörröisen kissan kanssa 50-luvun omakotitalossa Ljungbyssä, Smoolannissa. Minulla on poika, joka on juuri muuttanut Chicagoon pelaamaan koripalloa ja opiskelemaan yliopistossa. Työskentelen maaliliikkeessä ja oman yritykseni kanssa toimin vaikuttajana ja sisustussuunnittelutehtävissä.

2. Mistä löydät inspiraatiota sisustukseesi?
Saan inspiraatiota matkoilta, työstäni, tyylikkäistä ravintoloista, hotelleista ja luonnosta. Minusta on ihanaa löytää upeita ja persoonallisia Instagram-tilejä, ja selaan mielelläni ylellisiä aikakauslehtiä. Käyn mielelläni myös messuilla tutustumassa trendeihin. Viimeksi kävin Formex-messuilla, jotka järjestettiin nyt vihdoin pitkän tauon jälkeen.

3 Mitä ajattelit sisustaessasi?
Uusi Sol-sivupöytä on kotini suosikki! Pöytä on helppo sijoittaa, ja se piristää huoneen ilmettä ainutlaatuisella muodollaan. Yhtä tyylikäs olohuoneessa kuin eteisessä, mutta nyt se toimii yöpöytänä!



  • Pastill Sivukaappi/senkki Fleur

    1 199,99 EUR
  • Pastill Elle sivupöytä halk. 35 cm

    59,60 EUR
    Alkuperäinen hinta 149 EUR
  • Pastill Sivupöytä Lucie 45x40 cm

    154 EUR
    Alkuperäinen hinta 279,99 EUR
  • Pastill Seinäpeili Uma 198x63 cm

    379,99 EUR
  • Pastill Lulu sidobord krom/glas höjd 45 cm

    199,99 EUR
 inspiraatiota stories emma ekman
 inspiraatiota stories emma ekman