Created with Fabric.js 4.6.0
 inspiraatiota stories erik josefsson


Erik on sisustaja, joka inspiroi seuraajiaan Instagram-tilillä @erinterior. Erikin värikäs koti Göteborgissa muodostaa suurimman osan postausten sisällöstä, ja olemme siitä kiitollisia!

 inspiraatiota stories erik josefsson



Mitkä värit/sävyt ovat sinulle kotona tärkeitä? Onko jotain erityistä tehosteväriä, jonka haluat kotiin kevään saapuessa?
Pidän lähes kaikista väreistä, yleensä enemmän lämpimistä kuin kylmistä sävyistä. Juuri nyt rakastan monia kirkkaita värejä, kuten vaaleansinistä ja signaalinpunaista, ne tuntuvat ihanan virkistäviltä näin keväällä!

Mitä ajattelit valitessasi Pastill-tuotteita? Miten olet sisustanut niillä?
Valitsin ison rahin ja vaaleansinisen sivupöydän. Pieniä sivupöytiä ei voi koskaan olla liikaa, ja on hienoa voida vaihdella sisustusta sijoittamalla pieni sivupöytä esimerkiksi sohvan eteen. Iso rahi on myös täydellinen lisä olohuoneeseen. En pidä liian suurista sohvista tai vastaavista, vaan sisustan mieluummin useilla erilaisilla istuinkalusteilla. Kun ystävät eivät ole kylässä ja istumassa siinä, sopii se myös erinomaisesti jalkarahiksi sohvan eteen viihtyisää TV-iltaa vietettäessä.

Mikä on mielestäsi kevään sisustustrendi? Joku tietty muoto tai väri?
Toivon joka tapauksessa, että uusi trendi on se, että monet uskaltavat enemmän, unohtavat varovaisuuden ja sisustavat persoonallisesti.

Mikä on suurin inspiraation lähteesi sisustaessasi?
On vaikea sanoa vain yhtä inspiroivaa asiaa. Ympärillä on niin paljon kaikkea, mistä voin inspiroitua. Instagram, ravintola tai hotelli, hieno väriyhdistelmä taulussa tai rakennuksessa. Vain mielikuvitus on rajana.


  • Pastill Gia rahi pellavaa

    379,99 EUR

    +1 väri

  • Pastill Sivupöytä Margot, pyöreä, halkaisija 45 cm

    149,99 EUR

    +3 värejä

  • Pastill Gia nojatuoli pellavaa

    999,99 EUR
  • Pastill Gia sohva pellavaa, 3,5 istuttava

    1 899,99 EUR

    +1 väri

  • Pastill Sivupöytä Lucie 45x40 cm

    279,99 EUR