Keittiöveitset & välineet / Miyabi
GYUTOH-kokkiveitsen pituus on 24 cm, ja se sopii erinomaisesti kalan tai lihan leikkaamiseen tai paloittelemiseen. Ohut mutta vakaa terä helpottaa veitsen hallintaa ja varmistaa tasaisen leikkauslinjan. Terässä on aito japanilainen profiili, jossa on erittäin terävä Honbazuke-hionta, ja se on hiottu symmetrisesti 19 asteen kulmaan. Terä hiotaan kaksi kertaa pyörivien kivien avulla ja kiillotetaan sen jälkeen nahkapyörällä. D-mallinen tasapainotettu kädensija visakoivua. Terä on valmistettu MC63-jauheteräksestä ja sen ydin on mikrokarbidia. Ydin koostuu 100 kerroksesta, joissa on kahta eri kovuista teräslaatua. CRYODUR®-terä on lisäksi jääkarkaistu -196 asteessa erikoismenetelmällä, joka varmistaa sen lopullisen kovuuden noin 63 Rockwell.
Tuotenumero: 1721411-01-0
Yhdistä
Muut pitävät myös näistä
Jaa tyylisi
#homeroomfi