Keittiöveitset & välineet / Miyabi
20 cm:n pituisen terän ansiosta GYUTOH-veitsi sopii lihan ja kalan leikkaamiseen ja suikaloimiseen. Kapeneva ja vakaa veitsen terä varmistaa tasaisen leikkauslinjan. Jotta leikkaaminen on turvallista, kädensijassa on sileä alaosa, joka estää käden liukumista terää vasten kädensijasta. Lisäksi Miyabi-veitsessä on japanilainen terän profiili. GYUTOH-veitsessä yhdistyvät siis ensiluokkaisen leikkuuominaisuudet ja käyttömukavuus. Terän ydin koostuu mikrokarbidi-jauheteräksestä, jonka ympärillä on vielä kaksi teräskerrosta. Terä on taottu ja Tsuchime-tyylinen. Lisäksi jokainen MIYABI 6MCT -sarjan veitsenterä läpikäy erilaisia karkaisuprosesseja, kuten jääkarkaisun -196 asteessa. Lopullinenn kovuus on suuri, noin 63 Rockwell. Veitsen terä on hiottu molemmilta puolilta käsin Honbazuke-hionnalla, Kädensija on pakkapuuta. Materiaalissa on pehmeä kuvio, ja se pitää hyvin muotonsa ja on joustava.
Tuotenumero: 1721444-01-0
Yhdistä
Muut pitävät myös näistä
Jaa tyylisi
#homeroomfi