Arvosana 3 / 5
3
1 arvostelu

EKELUND seinävalaisin, 1 lamppu, musta

79,90 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 9,70 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy

Toimitusaika 6-8 arkipäivää - Väri: Musta

PARAS HINTA

Merkintä ”PARAS HINTA” tarkoittaa, että työskentelemme jatkuvasti pitääksemme kaikissa kategorioissa hinnan kohdallaan verrattuna markkinoiden muihin toimijoihin. Tämä ei ole hintatakuu, mutta teemme parhaamme saadaksemme hinnan kohdalleen suhteessa päivän alimpaan hintaan – jotta sinä asiakkaana voit tuntea tekeväsi aina hyvän valinnan tehdessäsi ostoksia Homeroomilla. Hintoja ja mukana olevia tuotteita päivitetään jatkuvasti, ja ne eivät yleensä kuulu kampanjoiden ja tarjousnumeroiden piiriin.

Seinävalaisimet / Markslöjd

Markslöjd Ekelund -seinävalaisin. Valmistettu mattapintaisesta mustanruskeasta metallista. Varjostinta voidaan kallistaa ylös- ja alaspäin. Tyylikkäässä pyöreälinjaisessa valaisimessa on suuri varjostin, joka takaa leveän valokeilan. Katkaisin johdossa. Seinäpistoke. Iso E27-lampunkanta, enintään 40 W:n hehkulamppu tai vastaava halogeeni-, energiansäästö- tai LED-lamppu. Korkeus 29 cm, leveys 18 cm ja syvyys 40 cm.

Tuotenumero: 1530987-01-…

Muut ovat tätä mieltä

3.0 perustuen 3 arvosanaan
 • Arvosana 3 / 5

  Kaunis lamppu

  Jykevämpi kuin osasin odottaa. Olisi parempi, jos lamppua voisi käännellä myös sivuttaisasennossa eikä vain ylös-alas. Helpohko kiinnittää seinään.

  Musta

  Helmut osti

  Musta

  Helmut — 2020-03-04