Osta Takat netistä | Homeroom
Ostoskori
Valitse Lajittele
Tyyli
Kaikki tuotemerkit
Väri
  • Musta
  • Valkoinen
Lajittele Ajankohtaiset

Takat (2)

2 osumaa

Luo lämmin tunnelma kotiin takalla. Homeroom on sinun valintasi!

Ellos Home

Cambridge avotakka

499,00EUR

Ellos Home

Cambridge avotakka

499,00EUR

Huonekalut online

Huonekalujen tulisi sopia meille yhtä hyvin kuin suosikkivaatteemme, ja sohvan tulee tuntua yhtä mukavalta kuin lempifarkkusi. Huonekaluilla luot persoonallisen ilmeen kotiin. Meiltä löydät tyylikkäitä huonekaluja, joilla luot omantyylisesi ja viihtyisän kodin!

Etsitkö edullisia online-huonekaluja vai tunnettujen tuotemerkkien designhuonekaluja? Oli toiveesi mikä tahansa, Homeroomilta löydät kaiken tarvitsemasi. Meillä on paljon erimuotoisia, erityylisiä ja erivärisiä huonekaluja. Homeroomin valikoimasta löydät kauniita ja erityisiä huonekaluja, joilla viimeistelet sisustuksen ilmeen mieleiseksesi. Niitä voivat olla kaunis kaappi keittiöön, samettituolit ruokailutilaan tai upea sivupöytä eteiseen. Hyllyt, hyllyköt ja konsolipöydät ovat suosittuja huonekaluja, jotka tarjoavat paljon säilytystilaa ja voivat myös näyttää erittäin eleganteilta! Luo upea sisustus ja löydä tarvitsemasi huonekalu Homeroomilta.

Meiltä löydät huonekalut kaikkiin huoneisiin ja tarpeisiin. Olohuone, makuuhuone, ruokailutila, kylpyhuone, lastenhuone, keittiö, vierashuone, parveke tai eteinen – kaikilla huoneilla on yksi yhteinen tekijä. Ne tulee sisustaa kauniilla ja kätevillä huonekaluilla. Täältä löydät jokaiseen makuun sopivat pöydät, tuolit, sohvat, sängyt, nojatuolit, rahit, ruokailuryhmät ja muut huonekalut. Tarvitsetko mukavan vuodesohvan olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen suuren sängyn, johon mahtuu koko perhe? Laajasta huonekaluvalikoimastamme löydät etsimäsi sängyt, yöpöydät, TV-tasot, sohvapöydät, kirjoituspöydät ja säilytyskalusteet. Yhdistä huonekalusi suurenmoisiin mattoihimme.

Homeroomilta ostat huonekalut helposti ja kätevästi. Tutustu Homeroomin huonekaluihin!