Osta Sängynrungot netistä | Homeroom
Ostoskori
Valitse Lajittele
Koko
Kaikki tuotemerkit
Väri
  • Luonnonväri
  • Musta
  • Sininen
  • Valkoinen
Lajittele Ajankohtaiset

Karup Design

Sängynrunko Peek 140 cm + lukulamppu, luonnonvärinen

759,00EUR

Karup Design

Sängynrunko Ziggy 140, luonnonvärinen

729,00EUR

Homeroom

Sängynrunko Lyon

152,00EUR 189,90EUR -20%

Kave Home

LYDIA-sänky 150x190, tumma oliivi

551,70EUR 649,00EUR -15%

Karup Design

Sängynrunko Peek 140 cm + lukulamppu, musta

759,00EUR

Karup Design

Sängynrunko Ziggy 140, musta

729,00EUR

Kave Home

LYDIA-jenkkisänky, 160 cm, vaaleansininen

679,20EUR 799,00EUR -15%

Sängyt kaikille

Kodin tärkein huonekalu on se, jossa vietät eniten aikaa. Nukumme keskimäärin kolmas- ja neljäsosan elämästämme, joten sängyn tulee sopia sinulle. Hemmottele itseäsi hyvillä yöunilla!

On aika hankkia uusi sänky, jos heräät selkäkipuun tai tunnet itsesi herätessäsi väsyneeksi ja kankeaksi. Mikäli kipu on yläselässä, sänkysi on todennäköisesti liian kova. Mikäli kipu tuntuu alaselässä, sänkysi on todennäköisesti liian pehmeä. Keholle on tärkeää rentoutua yön aikana eikä altistua paineelle. Jos sänky ei tue vartaloa oikein, vaihdat asentoa usein yön aikana yrittäessäsi saada lihaksesi rentoutumaan.

Sänky on iso investointi ja siksi sen valintaan kannattaa panostaa. Meiltä löydät Ruotsissa valmistetut, korkealaatuiset ja pitkään kestävät jenkkisängyt, runkopatjasängyt ja säädettävät sängyt erittäin hyvään hintaan. Meillä on myös vaahtomuovipatjoja, lateksipatjoja sekä pussijousi- ja vyöhykejousipatjoja. Homeroomilta saat upean sängyn hyvään hintaan!

Jenkkisänkyjä on saatavana kovuuksilla kova, medium/kova ja medium. Oikea kovuusaste määräytyy pituuden ja painon sekä nukkumisasentosi mukaan. Homeroomin sänkyopas auttaa sinua valitsemaan oikean sängyn!

Laajasta valikoimasta löydät myös yöpöydät, sängynpäädyt ja lukulamput sekä valtavan valikoiman aluslakanoita, pussilakanasettejä ja päiväpeitteitä makuuhuoneeseesi.