Väri: Harjattu messinki
Arvosana 4.3 / 5
13
1 arvostelu

Seinävalaisin Hubble

44 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 6,70 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy

Toimitusaika 5-7 arkipäivää - Väri: Harjattu messinki

PARAS HINTA

Merkintä ”PARAS HINTA” tarkoittaa, että työskentelemme jatkuvasti pitääksemme kaikissa kategorioissa hinnan kohdallaan verrattuna markkinoiden muihin toimijoihin. Tämä ei ole hintatakuu, mutta teemme parhaamme saadaksemme hinnan kohdalleen suhteessa päivän alimpaan hintaan – jotta sinä asiakkaana voit tuntea tekeväsi aina hyvän valinnan tehdessäsi ostoksia Homeroomilla. Hintoja ja mukana olevia tuotteita päivitetään jatkuvasti, ja ne eivät yleensä kuulu kampanjoiden ja tarjousnumeroiden piiriin.

Seinävalaisin Hubble

Seinävalaisimet / Globen Lighting

Hubble on moderni seinävalaisin, jossa on putkimainen yksinkertainen uurrettu metallivarjostin. Varjostinta voidaan kallistaa korkeus- ja sivusuunnassa. Valaisin on mattapintaista maalattua metallia. Tekstiilipäällysteinen johto on 200 cm pitkä, ja siinä on katkaisin seinälaatassa. Leveys 10 cm, syvyys 17 cm ja korkeus 15 cm. Lampunpidike: 1xGU10. Enintään 28 W. Valonlähde ei sisälly toimitukseen.

Tuotenumero: 1624105-01-0
Lataa korkearesoluutioinen kuva

Muut ovat tätä mieltä

4.3 perustuen 13 arvosanaan
 • Arvosana 3 / 5

  Hieno, mutta lamppu vaikea laittaa

  Tyytyväinen ulkonäköön, mutta lampun laittaminen valaisimen sisään todella hankalaa. Googletin ja ulkomailla ovat laittaneet mukaan imukupin lampun laittamista varten…

  Harjattu messinki

  N4040 osti

  Harjattu messinki

  N4040 — 2022-06-18