Arvosana 1 / 5
2
1 arvostelu

Pöytävalaisin Fungo Swirl 16

68 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 8,70 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy

Toimitusaika 5-7 arkipäivää - Väri: Beige

PARAS HINTA

Merkintä ”PARAS HINTA” tarkoittaa, että työskentelemme jatkuvasti pitääksemme kaikissa kategorioissa hinnan kohdallaan verrattuna markkinoiden muihin toimijoihin. Tämä ei ole hintatakuu, mutta teemme parhaamme saadaksemme hinnan kohdalleen suhteessa päivän alimpaan hintaan – jotta sinä asiakkaana voit tuntea tekeväsi aina hyvän valinnan tehdessäsi ostoksia Homeroomilla. Hintoja ja mukana olevia tuotteita päivitetään jatkuvasti, ja ne eivät yleensä kuulu kampanjoiden ja tarjousnumeroiden piiriin.

Pöytävalaisin Fungo Swirl 16

Pöytävalaisimet / Globen Lighting

Pieni valkoinen ja vaaleanruskea lasinen sienivalaisin on saanut inspiraatiota metsästä. Se antaa miellyttävän pehmeän valon ja sopii hyvin kirjahyllyyn tai senkin päälle. Valaisin on valkoista lasia, ja siinä on vaaleanruskea kuvio sekä 200 cm:n pituinen läpikuultava johto, jossa katkaisin. Suunnittelija GL Design Studio. Leveys 16 cm, syvyys 16 cm ja korkeus 20 cm. Lampunpidike 1 x E14. Enintään 40 W. Valonlähde ei sisälly toimitukseen.

Muut ovat tätä mieltä

1.0 perustuen 2 arvosanaan
 • Arvosana 1 / 5

  Kuvat eivät vastaa tuotetta

  Kuvissa valaisimen ympäri menee kauniita ruskeita/persikan värisiä kuvioita. Todellisuudessa nämä kuviot ovat haalean ruskeita roiskeita siellä sun täällä ympäri lamppua. Va…

  Beige

  anna030303 osti

  Beige

  anna030303 — 2023-03-02