Väri: Kirkas
Arvosana 4.4 / 5
9
1 arvostelu

Pöytävalaisin Fungo 22 Special Edition

109 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 12,20 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy

Toimitusaika 5-7 arkipäivää - Väri: Kirkas

PARAS HINTA

Merkintä ”PARAS HINTA” tarkoittaa, että työskentelemme jatkuvasti pitääksemme kaikissa kategorioissa hinnan kohdallaan verrattuna markkinoiden muihin toimijoihin. Tämä ei ole hintatakuu, mutta teemme parhaamme saadaksemme hinnan kohdalleen suhteessa päivän alimpaan hintaan – jotta sinä asiakkaana voit tuntea tekeväsi aina hyvän valinnan tehdessäsi ostoksia Homeroomilla. Hintoja ja mukana olevia tuotteita päivitetään jatkuvasti, ja ne eivät yleensä kuulu kampanjoiden ja tarjousnumeroiden piiriin.

Pöytävalaisin Fungo 22 Special Edition

Pöytävalaisimet / Globen Lighting

Pieni valkoinen ja vaaleanruskea lasinen sienivalaisin on saanut inspiraatiota metsästä. Se antaa miellyttävän pehmeän valon ja sopii hyvin kirjahyllyyn tai senkin päälle. Valaisin on lasia, ja siinä on 200 cm:n pituinen läpikuultava johto, jossa katkaisin. Suunnittelija GL Design Studio. Leveys 22 cm, syvyys 22 cm ja korkeus 30 cm. Lampunpidike: 1 x E14. Enintään 40 W. Valonlähde ei sisälly toimitukseen.

Tuotenumero: 1598894-03-0
Lataa korkearesoluutioinen kuva

Muut ovat tätä mieltä

4.4 perustuen 9 arvosanaan
 • Arvosana 4 / 5 Vahvistettu ostaja

  Kaunis lamppu

  Muuten erinomainen lamppu, mutta hehkulampun pidike hieman huteran oloinen. Jää helposti hieman vinoon, kun lamppua kasaa. Muuten tuote vastasi kuvia.

  Roosa

  Anette T osti

  Roosa

  Anette T — 2023-08-29