Mitä palauttaminen maksaa?

Normaalin paketin palauttaminen on ilmaista. Normaali paketti on paketti, jonka olet esimerkiksi saanut postilaatikkoon, noutanut asiamieheltä tai pakettiautomaatista. Voit myös olla saanut normaalin paketin kotiinkuljetettuna.

Palautusmaksu suuremmille/painavammille tuotteille kuten huonekaluille ja tietyille sisustustarvikkeille on 29,50 euroa per paketti. Suuremmat/painavammat tavarat on aina toimitettu suoraan kotiisi.

Jos olet epävarma siitä, mikä lasketaan suuremmaksi/painavammaksi tavaraksi, voit tarkistaa toimitusmaksu tilausvahvistuksestasi. Jos et ole vielä ostanut tuotetta, voit nähdä toimitusmaksu tuotteelle kassalla kirjautumisen jälkeen ja toimitusosoitteesi syöttämisen jälkeen. Onko toimitusmaksu kyseiselle tuotteelle yli 30 euroa, onko se suurempi/painavampi tavara ja siten palauttaminen maksaa enemmän.

Mahdollinen palautusmaksu vähennetään siitä summasta, jonka saat takaisin, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Jos olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen tai jos kyseessä on reklamaatio, joka olet lähettänyt takaisin, palauttaminen ei luonnollisestikaan maksa mitään.