#yeshomeroom

#yeshomeroom


Meistä on ihanaa nähdä, kuinka asiakkaamme sisustavat tuotteillamme! Olisimme erittäin iloisia, jos saisimme käyttää kuvaasi tai videotasi markkinointitarkoituksiin omissa kanavissamme. Vastaa kysymykseemme kommenttikentässä tunnisteella #yeshomeroom tai ilmaise selvästi jollain muulla tavalla, että suostut näihin ehtoihin, mikäli haluat antaa meidän inspiroida muita sisällölläsi.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?
Saat mahdollisuuden inspiroida kaikkia, jotka pitävät Homeroomista, ja samalla kenties myös yhden tai useita uusia seuraajia!

  • Annat Homeroomille, joka on osa Ellos AB:ta (org. numero: 556044-0264) yksinoikeudettoman, ajaltaan määräämättömän, veloituksettoman ja maailmanlaajuisen luvan käyttää kaikkia kuvia, joihin olet vastannut #yeshomeroom , tai muuten suostunut, yllä kuvatulla tavalla. Hyväksyt että käytämme kuviasi ja nimeäsi (myös kyseisen kanavan käyttäjänimeäsi) markkinointitarkoituksiin yllä mainituissa viestintäkanavissa. Ellos ei ole velvollinen suorittamaan sinulle taloudellista korvausta kuvien käytöstä.


  • Sinulla on oikeus käyttää kuvia sekä kaikkien kuvissasi mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa kuvien käyttöön.


  • Vakuutat, että kuvasi ei riko jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia eikä ole lainvastainen.


Huomioi, että tilisi, kuvien tai tunnisteiden poistaminen ei vaikuta kuvien käyttöön ja näihin ehtoihin. Mikäli haluat meidän lopettavan kuviesi käytön, tulee sinun irtisanoa kuvien käyttöoikeus. Voit irtisanoa kuvien käyttöoikeuden ottamalla yhteyttä meihin tai käyttämällä ilmoitustoimintoa, joka on linkitetty sivustollamme julkaisemiimme kuviin.

Tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Jatkamalla vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen.