Sängfabriken Sänkypaketti Rodeo - Harmaa - Huonekalut - Homeroom.fi
Ostoskori
Sängfabriken

Sänkypaketti Rodeo

1 699,50EUR
Siirry kassalle
Lisämaksu 49,90EUR
Kotiinkuljetus perustuu tuotteen painoon
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Rodeo-jenkkisänky toimitetaan kokonaispakettina, joka sisältää sängynpäädyn, jalat ja sijauspatjan. Paketti sisältää myös vuodevaatesetin, jossa peitot, tyynyt ja patjasuojus. Sängyssä on kaksoisjousitus: alla pussijousitus ja päällä pussijousitus, jossa jokainen jousi on omassa taskussaan. Sängyn sivut ja kulmat on vahvistettu paksulla kylmävaahtomuovilla. Paksu, pikeerattu sijauspatja on valmistettu kylmävaahtomuovista ja kuituvanusta ja päällystetty samalla kestävällä huonekalukankaalla kuin koko sänky. Makuupinnassa on joustava kangas, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta. 160 cm:n levyiset tai leveämmät välipatjat koostuvat kahdesta samassa kotelossa olevasta kasetista. Saatat tuntea kasettien saumakohdan, jos makaat keskellä sänkyä. ROdeo-jenkkisängystä on saatavana neljä väriä: musta, tummanharmaa, vaaleanharmaa ja beige. Täydellinen sänkypaketti. Kaksoisjousitus ja pussijousitus, jossa jokainen jousi on omassa pussissaan. Paksu sijauspatja kylmävaahtomuovia ja kuituvanua. Napakalla kylmävaahtomuovilla vahvistetut kulmat ja sivut. Sileä pääty, jossa päätytyynyt. Paketissa vuodevaatteet, tyynyt, peitteet ja patjasuojus kaupan päälle 140-180 cm:n kokoisen sängyn toimitukseen sisältyy: 2 päätytyynyä, 2 Basic-tyynyä, 2 Basic -peittoa, 2 puuvillasatiinista tyynyliinaa, 2 puuvillasatiinista pussilakanaa, 1 puuvillainen kuminauhalakana ja 1 patjasuojus. 120 cm:n kokoisen sängyn toimitukseen sisältyy: 1 päätytyyny 1 Basic-tyyny 1 Basic-peitto, 1 puuvillasatiininen tyynyliina 1 puuvillasatiininen pussilakana, 1 puuvillainen kuminauhalakana ja 1 patjasuojus. TUOTETIEDOT: Malli: jenkkisänky. Sijauspatja: 9 cm paksu sijauspatja kylmävaahtomuovia ja mikrokuitua. Joustinpatja: 14 cm:n pussijousitus, jossa jokainen jousi omassa taskussaan Runkopatja: 8 cm korkea puukehikko, 13 cm korkea pussijousitus. Kylmävaahtomuovilla vahvistetut kulmat ja sivut. Sängynpääty: Sileä sängynpääty, jossa päätytyynyt, kokonaiskorkeus n. 135 cm jalat mukaan lukien. Jalat: 12 cm:n samppanjajalat harjattua alumiinia. Ostaessasi parisängyn voit yhdistää eri kovuusasteita. Näin kaksi eri kovuusasteita suosivaa henkilöä voi nukkua samassa sängyssä. 160 ja 180 cm:n levyisiin sänkyihin on valittavissa kovuudet Medium/Fast.

Maksa 14 päivän kuluessa

Ei laskutuslisää

  • Ei laskutuslisää
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Jaksota maksut eriin

Maksa joustavasti erissä

  • Maksa joustavasti omaan tahtiisi!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Maksa kuun lopussa (2.90€)

Tilaa nyt – maksa myöhemmin

  • Maksa kuun lopussa – palkkapäivän jälkeen!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin
  • Saa kaikki ostosi samalle kuukausilaskulle
Elpy on Ellos Group AB:n tuotemerkki. Elpyn avulla maksat joustavasti ostosi kaikille Ellos Groupiin kuuluville yrityksille.

Toimitukset

Tilaus voidaan jakaa useampaan lähetykseen, koska tuotteet saattavat lähteä eri varastoilta. Toimitamme tilauksen siihen osoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt homeroom.fi sivustolle. Yli kahden kilon toimitukset toimitetaan aina kotiinkuljetukella (ei sisäänkantoa), päiväsaikaan klo 8-17. Tavarantoimittaja ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. Kotiinkuljetus edellyttää, että asut ajokuntoisen tien varrella.

Alle 2 kg painaville tuotteille voit valita toimituspaikaksi lähimmän noutopisteesi tai kotiinkuljetuksen. Kassalla näkyy mahdolliset toimitusvaihtoehdot kyseessä olevaan osoitteeseen ja toimitustapavalinta ja mahdolliset lisäpalvelut tulee valita ennen oston vahvistamista.