HomeroomFI
Ostoskori
Valmistaudu sisustamaan kevään trendien mukaan
Meiltä löydät kevään kuumimmat sisustussuosikit

Tänä keväänä inspiroidumme viidestä ihastuttavasta sisustustrendistä. Sisusta makuuhuone, olohuone, ruokailutila tai työhuone omilla suosikeillasi. Luo ihastuttava tunnelma kotiin hapsuilla, värikkäillä yksityiskohdilla ja mangopuulla. Uskalla sisustaa eläimellisillä muodoilla, niin olet valmis kevääseen 2020!

1. Kestävä kehitys

Tiedostava ajattelu on trendikästä vuonna 2020! Klassinen ja pitkään kestävä muotoilu, kestävät materiaalit ja luonnonmateriaalit luovat hyvän ja tiedostavan perustan. Yhdistä käytettyjä ja kierrätettyjä materiaaleja luodaksesi oman tyylisi ja pienentääksesi ympäristövaikutusta.

2. 80-luku on palannut!

Yhdistä harkittuja värejä sekä kestäviä, klassisia ja 80-luvun henkisiä huonekaluja. Tuo väriä kodinsisustukseen pienillä yksityiskohdilla, kuten tyynyillä ja koristeilla. Valitse sinistä, vihreää ja roosaa.

3. Afrikkalainen luonto

Puu on sisustuksen avainsanoja tänäkin keväänä – inspiroidu afrikkalaisesta luonnosta! Yhdistä eri puulajeja, kuten mäntyä, rottinkia ja mangopuuta punottuihin koreihin luodaksesi luonnollisen ja viihtyisän tunnelman kotiin.

4. Go wild – eläimet & eläinkuviot!

Eläinkuviot ovat olleet tärkeä osa sisustusta jo parin vuoden ajan. Eläintrendi jatkuu keväällä 2020, ja mukaan tulee myös uusia muotoja. Eläimen muotoiset lampunjalat, huonekalut ja ruukut luovat jännittävän ilmeen huoneeseen.

5. Hapsut & muodot

Uskalla erottua ja tuoda särmää sisustukseen väreillä ja muodoilla. Erilaiset koriste-esineet, jännittävän malliset huonekalut ja riippuvat hapsut ovat ajankohtaisempia kuin koskaan!