Interiören Carpets Matto Verona - Punainen - Ulkokalusteet - Homeroom.fi
Ostoskori
Interiören Carpets

Matto Verona

199,00EUR
-25%
Original price 265,00EUR
You save 66,00EUR
Siirry kassalle
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Verona on klassinen indoor/outdoor-matto, jonka hienostunut medaljonkikuvio luo rustiikin vintagetunteen. Vedenkestävä matto sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Verona-matto valmistetaan ainutlaatuisella tavalla - kuvio painetaan digitaalisesti, jotta värit ja kuviot saadaan erottumaan tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Interiören Carpets indoor/outdoor -valikoima on UV-kestävä ja kestää n. 12.000 tuntia auringonpaistetta. Maton paksuus n. 1 cm. Matto on nukkaamaton ja antistaattinen. Erittäin helppo pitää puhtaana - peset vain mahdolliset tahrat pois! Pesuohje: Interiören Carpets indoor/outdoor -valikoiman matot voi helposti huuhdella vedellä, hangata tahrat pois ja ripustaa kuivumaan. Pienet tahrat voidaan poistaa puhtaalla froteepyyhkeellä, haalealla vedellä ja astianpesuaineella. Matto kestää ammattimaisen tasopesun (kemiallinen pesu).

Maksa 14 päivän kuluessa

Ei laskutuslisää

  • Ei laskutuslisää
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Jaksota maksut eriin

Maksa joustavasti erissä

  • Maksa joustavasti omaan tahtiisi!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Maksa kuun lopussa (2.90€)

Tilaa nyt – maksa myöhemmin

  • Maksa kuun lopussa – palkkapäivän jälkeen!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin
  • Saa kaikki ostosi samalle kuukausilaskulle
Elpy on Ellos Group AB:n tuotemerkki. Elpyn avulla maksat joustavasti ostosi kaikille Ellos Groupiin kuuluville yrityksille.

Toimitukset

Tilaus voidaan jakaa useampaan lähetykseen, koska tuotteet saattavat lähteä eri varastoilta. Toimitamme tilauksen siihen osoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt homeroom.fi sivustolle. Yli kahden kilon toimitukset toimitetaan aina kotiinkuljetukella (ei sisäänkantoa), päiväsaikaan klo 8-17. Tavarantoimittaja ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. Kotiinkuljetus edellyttää, että asut ajokuntoisen tien varrella.

Alle 2 kg painaville tuotteille voit valita toimituspaikaksi lähimmän noutopisteesi tai kotiinkuljetuksen. Kassalla näkyy mahdolliset toimitusvaihtoehdot kyseessä olevaan osoitteeseen ja toimitustapavalinta ja mahdolliset lisäpalvelut tulee valita ennen oston vahvistamista.