Interiören Carpets Matto Supreme - Valkoinen - Matot - Homeroom.fi
Ostoskori
Interiören Carpets

Matto Supreme

102,00EUR
Siirry kassalle
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Supreme on yksivärinen ryijymatto, jolla on monia etuja. Pehmeä ja tiivis nukka on kudottu saman värin eri sävyistä, mikä antaa matolle ainutlaatuisen hohdon ja luo kiitävän vaikutelman. Alapuoli huopaa, joka ei vaurioita lattiaa ja on sekä lämmintä että vedenkestävää. Mukava matto sopii erinomaisesti kylpyhuoneeseen, sängyn viereen tai mihin vain huoneeseen. Hyvä ympäristövalinta! Supreme on 100% kierrätettyä polypropeenia. Kestää vesipesun jopa 40 asteessa ja voidaan kuivata kuivausrummussa. Matto Oeko-Tex-sertifikaatti täyttää REACH-vaatimukset - tuote on testattu eikä sisällä ympäristölle haitallisia aineita. Hyväksytty EU:n ympäristödirektiivin mukaan. Supreme-maton paksuus on noin 1,2 cm, ja siitä on saatavana paljon eri värejä ja kokoja. Pesuohje: Konepesu enintään 40°. Rumpukuivaus matalassa lämpötilassa tai ripustetaan kuivumaan. Pienet tahrat voidaan poistaa puhtaalla froteepyyhkeellä, haalealla vedellä ja astianpesuaineella. Matto kestää ammattimaisen tasopesun (kemiallinen pesu).

Maksa 14 päivän kuluessa

Ei laskutuslisää

  • Ei laskutuslisää
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Jaksota maksut eriin

Maksa joustavasti erissä

  • Maksa joustavasti omaan tahtiisi!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Maksa kuun lopussa (2.90€)

Tilaa nyt – maksa myöhemmin

  • Maksa kuun lopussa – palkkapäivän jälkeen!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin
  • Saa kaikki ostosi samalle kuukausilaskulle
Elpy on Ellos Group AB:n tuotemerkki. Elpyn avulla maksat joustavasti ostosi kaikille Ellos Groupiin kuuluville yrityksille.

Toimitukset

Tilaus voidaan jakaa useampaan lähetykseen, koska tuotteet saattavat lähteä eri varastoilta. Toimitamme tilauksen siihen osoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt homeroom.fi sivustolle. Yli kahden kilon toimitukset toimitetaan aina kotiinkuljetukella (ei sisäänkantoa), päiväsaikaan klo 8-17. Tavarantoimittaja ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. Kotiinkuljetus edellyttää, että asut ajokuntoisen tien varrella.

Alle 2 kg painaville tuotteille voit valita toimituspaikaksi lähimmän noutopisteesi tai kotiinkuljetuksen. Kassalla näkyy mahdolliset toimitusvaihtoehdot kyseessä olevaan osoitteeseen ja toimitustapavalinta ja mahdolliset lisäpalvelut tulee valita ennen oston vahvistamista.