Interior Trends 2024
Inredningstrender 2024

Tänä vuonna inspiroidumme viidestä upeasta sisustustrendistä. Näemme muun muassa väripaletin, johon on poimittu kaikki auringonlaskun sävyt. Värien lisääntyessä kodeissamme toivotamme myös kuviot tervetulleiksi kodinsisustukseen. Kenties 60-luvun inspiroimat geometriset kuviot tai epäsymmetriset matot valloittavat kotisi lattiat odottamattomilla muodoillaan vuonna 2024. Anna itsesi inspiroitua odottamattomista yhdistelmistä ja eri vuosikymmenien yhdistämisestä.

Sisusta auringonlaskun inspiroimana

Tämän vuoden väritrendi ammentaa inspiraatiota auringonlaskun väriskaalasta, jossa on lämpimiä keltaisen, oranssin ja syvän punaisen sävyjä. Nämä värit heijastavat rauhan ja harmonian kaipuuta. Tuo trendi kotiin tyynyillä, verhoilla ja torkkupeitoilla, joiden sävyt luovat dynaamisen ja harmonisen tunnelman kotiin.

Interior Trends 2024

Sisusta auringonlaskun inspiroimana

 • Pastill Iris-sivupöytä lasia ⌀ 35 cm

  159,99 EUR
 • Boel & Jan Kynttilälyhty Goya M

  31,50 EUR

  +3 värejä

 • Boel & Jan Matto Idun

  447,50 EUR
 • Eightmood Maljakko Thalia

  39,99 EUR
 • Ellos Home Pussilakanasetti Candice pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa

  95,20 EUR 119 EUR

  +11 värejä

Sisusta geometrisillä kuvioilla

Kuviot ovat kasvava trendi sisustuksessa, ja vuonna 2024 keskeisellä sijalla ovat 60-luvun estetiikan inspiroimat geometriset kuviot. Toivotamme tervetulleiksi tyylikkäät kuviot ja värikkäät geometriset muodot, jotka koristavat nyt keittiön mattoja ja muita sisustusyksityiskohtia eloisan retrohenkisen tunnelman luomiseksi.

Interior Trends 2024

Sisusta geometrisillä kuvioilla