inspiraatiota stories wmah issue no 3

What makes a home esittelee persoonallisia ​​koteja, joissa on erilaisia tyylejä. Kodin sisustamisen tulisi olla hauskaa, mutta se voi olla myös vaativaa, ja täydellisen kodin tavoitteleminen voi aiheuttaa epäonnistumisen pelkoa. Mielestämme stressaaminen on tarpeetonta, ja haluamme sen sijaan kotisi olevan paikka, jossa voit turvallisesti ilmentää persoonaasi. Haluamme kannustaa persoonalliseen tyyliin, sillä todellisuudessa erilaisuudet ja puutteet eivät ole vain inhimillisiä, vaan ne tekevät meistä myös ainutlaatuisia. Koti on paikka, jossa ilmaisemme omaa persoonallista tyyliämme – uskalla löytää omasi!

 inspiraatiota stories wmah issue no 3
 inspiraatiota stories wmah issue no 3

Mitä koti merkitsee sinulle?
Tuntea olevansa kotona ympäristössä, joka antaa lämpöä ja turvaa. Yhdistän mielelläni vanhaa ja uutta muutamana erityisenä sisustusyksityiskohtana, jotka tekevät kodista persoonallisen ja omaleimaisen. Paikan, johon ystävät ja perhe voivat kokoontua, koska he tekevät kodin!

Mikä kodissa on tärkeää sinulle?
Tuntea olonsa turvalliseksi ja ympäröidä itsensä asioilla, joista pitää. Minulle on tärkeää, että huonekalut ja muu sisustus merkitsevät minulle jotain. Se voi olla esine, jonka olen ostanut matkalta, perinyt tai saanut lahjaksi läheiseltä henkilöltä.

Mikä on parasta joulussa?
Joulunodotus! Rakastan joulunodotusta. Kutsua hyvät ystävät ja sukulaiset illalliselle, katsomaan jouluelokuvaa tai tekemään jouluaskarteluja. Rakastan sitä!

Miten luot joulutunnelmaa kotona?
Pidän luonnon elementeistä ja jouluksi tuon sisään kuusen- ja katajanoksia. Ne tuoksuvat hyvältä ja luovat joulutunnelmaa. Lisään myös valoköynnöksiä, jotka luovat joulutunnelmaa kaikkiin huoneisiin.

Mikä on paras joululahjavinkkisi?
Rakastan joululahjaostosten suunnittelemista. Löytää lahjoja, jotka mielestäni sopivat lahjansaajille, ja paketoida ne kauniisti!