Cozy Collection Jenkkisänkypaketti Mellow, kova - Harmaa - Huonekalut - Homeroom.fi
Ostoskori
Cozy Collection

Jenkkisänkypaketti Mellow, kova

3 290,00EUR
Siirry kassalle
Lisämaksu 49,90EUR
Kotiinkuljetus perustuu tuotteen painoon
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Mellow on hyvä ja edullinen valinta, jos haluat vartalosi mukaan muototuvan sängyn! Jenkkisängyssä on erittäin mukava kaksoisjousitus. Kaksoisjousitus koostuu 7-vyöhykkeisestä pussijousituksesta, joka on myötäilevä ja vähentää painetta optimaalisesti. Kylmävaahdolla vahvistetut reunat tekevät sängystä erittäin vakaan. 180 cm:n levyinen tai leveämpi välipatja koostuu kahdesta samassa kotelossa olevasta kasetista. Välipatjan päällä miellyttävän nukkumiskokemuksen takaava, paksu ja pikeerattu sijauspatja lateksia ja kuituvanua. TUOTETIEDOT Malli: Jenkkisänky Kovuus: Valitse medium, kova tai erittäin kova Sijauspatja: Korkeus 8 cm, mikrokuituvanua ja lateksia Joustinpatja: Korkeus 21 cm, pussijousituksen korkeus 15 cm, 7 vyöhykettä Alaosa: Korkeus 27 cm, pussijousituksen korkeus 13 cm Puukehys: korkeus 12 cm Korkeus: korkeus 56 cm + jalat 12 cm = korkeus 67 cm Pääty: Käsin tikattu ja upotetut napit, paksuus 13 cm ja kokonaiskorkeus jalkojen kanssa n. 135 cm. Toimitukseen sisältyy myös peitto, tyynyt ja aluslakana! Katso sänkypaketin kuva.

Maksa 14 päivän kuluessa

Ei laskutuslisää

  • Ei laskutuslisää
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Jaksota maksut eriin

Maksa joustavasti erissä

  • Maksa joustavasti omaan tahtiisi!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Maksa kuun lopussa (2.90€)

Tilaa nyt – maksa myöhemmin

  • Maksa kuun lopussa – palkkapäivän jälkeen!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin
  • Saa kaikki ostosi samalle kuukausilaskulle
Elpy on Ellos Group AB:n tuotemerkki. Elpyn avulla maksat joustavasti ostosi kaikille Ellos Groupiin kuuluville yrityksille.

Toimitukset

Tilaus voidaan jakaa useampaan lähetykseen, koska tuotteet saattavat lähteä eri varastoilta. Toimitamme tilauksen siihen osoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt homeroom.fi sivustolle. Yli kahden kilon toimitukset toimitetaan aina kotiinkuljetukella (ei sisäänkantoa), päiväsaikaan klo 8-17. Tavarantoimittaja ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. Kotiinkuljetus edellyttää, että asut ajokuntoisen tien varrella.

Alle 2 kg painaville tuotteille voit valita toimituspaikaksi lähimmän noutopisteesi tai kotiinkuljetuksen. Kassalla näkyy mahdolliset toimitusvaihtoehdot kyseessä olevaan osoitteeseen ja toimitustapavalinta ja mahdolliset lisäpalvelut tulee valita ennen oston vahvistamista.