Bestway Lay Z Spa Miami - Ulkokalusteet - Homeroom.fi
Ostoskori
Bestway

Lay Z Spa Miami

449,00EUR
-10%
Original price 499,00EUR
You save 50,00EUR
Siirry kassalle
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Säästä riippumatta voit rentoutua Lay-Z-Span puhallettavassa porealtaassa! Lay-Z-Span uusi malli edustaa luksusta vaikka hinta on kohtuullinen. Ei ole mitään syytä tuhlata kiinteisiin altaisiin, kun mukavan Lay-Z-Spa-poreammeen voi ostaa kohtuulliseen hintaan, ja se on lisäksi siirrettävä. Valitse vain rentoutumiseen sopiva paikka, ja voit unohtaa huolesi ihanissa poreissa! - Puhallettava, siirrettävä allas - Nauti 40-asteisesta vedestä - Lay-Z-hierontajärjestelmä - Helppo asentaa, työkaluja ei tarvita - Veden suodatusjärjestelmä - Sisä-ja ulkokäyttöön - Nopea lämmitysjärjestelmä - Digitaalinen tarkistuspaneeli, jossa pumpun LED-näyttö - Liitetään normaaliin sähköpistokkeeseen, jossa on sisäänrakennettu vikavirtasuojakytkin - Käyttäjämäärä: 4 aikuista - Vesimäärä (80%): 800 litraa - Vedensuodatusjärjestelmä: 1325 l/h - Lay-Z-hierontajärjestelmä: 80 Air-jets - Nopea lämmitysjärjestelmä: 2-3°c/h - Korkein lämpötila: 40°c - Jännite: 220-240V ~ 50Hz, 2050W 20-asteessa - Paino täytenä: 1000 kg - Paino: 25 kg - Korkeus: 650 mm - Halkaisija: 1800 mm HUOM! Lay-Z-Spa-poreallasta voi käyttää 4 celciusasteen lämpötilaan asti. Mikäli allasta käytetään kylmemmässä, takuu ei ole voimassa.

Maksa 14 päivän kuluessa

Ei laskutuslisää

  • Ei laskutuslisää
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Jaksota maksut eriin

Maksa joustavasti erissä

  • Maksa joustavasti omaan tahtiisi!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin

Maksa kuun lopussa (2.90€)

Tilaa nyt – maksa myöhemmin

  • Maksa kuun lopussa – palkkapäivän jälkeen!
  • Kokeile ensin ja maksa myöhemmin
  • Maksa heti, siirrä maksua eteenpäin tai jaksota maksut eriin
  • Saa kaikki ostosi samalle kuukausilaskulle
Elpy on Ellos Group AB:n tuotemerkki. Elpyn avulla maksat joustavasti ostosi kaikille Ellos Groupiin kuuluville yrityksille.

Toimitukset

Tilaus voidaan jakaa useampaan lähetykseen, koska tuotteet saattavat lähteä eri varastoilta. Toimitamme tilauksen siihen osoitteeseen, jonka olet rekisteröinyt homeroom.fi sivustolle. Yli kahden kilon toimitukset toimitetaan aina kotiinkuljetukella (ei sisäänkantoa), päiväsaikaan klo 8-17. Tavarantoimittaja ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. Kotiinkuljetus edellyttää, että asut ajokuntoisen tien varrella.

Alle 2 kg painaville tuotteille voit valita toimituspaikaksi lähimmän noutopisteesi tai kotiinkuljetuksen. Kassalla näkyy mahdolliset toimitusvaihtoehdot kyseessä olevaan osoitteeseen ja toimitustapavalinta ja mahdolliset lisäpalvelut tulee valita ennen oston vahvistamista.