Voinko muuttaa noutopaikkaa tai toimitusosoitetta?

Muuta paketin noutopaikkaa - ennen ostoa
Ennen kuin painat "Vahvista tilaus" voit muuttaa noutopaikkaaValittavissa olevien toimituspisteiden määrä vaihtelee valitsemasi maksutavan ja sen mukaan, oletko tehnyt ostoksia meillä aiemmin.
Kun olet valinnut toimitustavan kassalla, näkyy oletusnoutopaikka postinumerosi perusteella. Jos haluat valita toisen noutopaikan, tee se napsauttamalla "Vaihda" kohdan "Toimitetaan noutopaikkaan" alla. Valitse lähistöllä olevista vaihtoehdoista, jotka tulevat näkyviin, tai etsi kokonaan uusi toimituspiste syöttämällä hakukenttään kaupunki tai postinumero. Jos kyseessä on ensimmäinen tilauksesi muulla maksutavalla kuin "Luottokorti", hakukenttää ei näytetä. Sitten voit vain vaihtaa johonkin lähistöllä olevista vaihtoehdoista, jotka tulevat näkyviin.

Muuta paketin noutopaikkaa - ostoksen jälkeen
Kun olet painanut "Vahvista tilaus" kassalla, et voi muuttaa valittua noutopaikkaa sivustollamme. Joissain tapauksissa kuljetusyhtiö voi kuitenkin antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa noutopaikkaa lähettäessään toimitusilmoituksen sinulle. Lue lisää kuljetusyhtiön lähettämässä ilmoituksessa tai heidän verkkosivustolla / sovelluksessa.


Muuta toimitusosoitetta kotiinkuljetuksessa - ennen ostoa
Tilaus toimitetaan automaattisesti väestörekisteriin rekisteröityyn osoitteeseesi, mikäli valitset muun maksutavan kuin "Luottokorti". Osoitekantaamme päivitetään lähes päivittäin väestörekisterin mukaisesti. Mikäli kassalla näkyy virheellinen osoite, ota yhteyttä asiakaspalveluun apua varten manuaalisen osoitetietojen etsinnän suorittamiseksi.
Mikäli olet valinnut maksutavan "Luottokorti" etkä ole lisännyt henkilötunnustasi asiakasprofiiliisi, voit itse vaihtaa toimitusosoitetta. Kirjaudu sisään "Omat sivut" kohdassa ja päivitä osoitteesi "Profiilini" osiossa ennen kassalle siirtymistä. Varmista, että osoitteenmuutos näkyy kassalla ennen kuin painat "Vahvista tilaus".


Muuta toimitusosoitetta kotiinkuljetuksessa - oston jälkeen
Kun olet painanut "Vahvista tilaus" kassalla, et voi muuttaa toimitusosoitettasi verkkosivustomme kautta. Kaikki maksutavat paitsi "Luottokorti" voimme vaihtaa toimitusosoitteen uuteen viralliseen osoitteeseen, kun se on päivitetty viranomaiselle. Maksutavan "Luottokorti" salta voimme yleensä vaihtaa mihin tahansa toimitusosoitteeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua jossain näistä asioista.