Mikäli haluan palauttaa tuotteen mitä tulee huomioida?

Palautusoikeus on voimassa 30 päivää siitä päivästä alkaen, kun vastaanotit tuotteen. Voit avata pakkauksen ja tutkia tuotetta ja palauttaa sen, jos et ole tyytyväinen ostokseesi. Kasveilla* tai erityisesti sinulle valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Kun palautat tuotteen, se tulee olla käyttämätön, kaikki laput tulee olla tallella ja se tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaan. Mikäli ulompi pakkaus on vaurioitunut, voit pakata sen muuhun vastaavaan pakkaukseen, mutta varmista, että tuote on hyvin suojattu palautuksen aikana. Jos olet käyttänyt tai käsitellyt tuotetta tavalla, joka ei ole välttämätöntä sen tutkimiseksi, voidaan tehdä arvonalennusvähennys. Vähennys arvioidaan tapauskohtaisesti palautushenkilöstömme toimesta.

Lue lisää: Kuinka palautan tuotteen? ja Mitä palauttaminen maksaa?

* Kasvit kestävät vain muutaman päivän pakkauksessa, joten muista varmistaa, että voit vastaanottaa tai noutaa pakettisi mahdollisimman lähellä toimituspäivää ennen tilaamista. Muista että kasvien ja kuivattujen kukkien värisävy ja koko saattavat vaihdella. Jos olet tyytymätön kasvien toimitukseen, lähetä kuvat tuotteesta ja paketoinnista yhteydenottolomakkeen kautta tai soita asiakaspalveluumme.