Miten saan tarjouksen?

Haluatko pääsyn parhaisiin tarjouksiimme ja alennuksiimme? Silloin sinun täytyy hyväksyä uutiskirjeidemme vastaanottaminen, tämä tapahtuu kun rekisteröidyt uutena asiakkaana tai muuttamalla asetuksiasi "Profiilini"-osiosta kun olet kirjautuneena sisään. Siellä "Uutiskirjeet & Tekstiviestit"-kohdassa voit valitsemalla "Päivitä" suostua vastaanottamaan sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä lähetettyjä tarjouksia. Voit myös valita saavasi hienoja tarjouksia kumppaneiltamme.

Asiakkaanamme voit saada sekä henkilökohtaisia että yleisiä tarjouksia.

Henkilökohtainen tarjous on tarkoitettu vain sinulle, joka on saanut tarjouksen sähköpostitse, tekstiviesteinä tai postitse. Käytämme mm. aiempia ostoksiasi luodaksemme parhaan mahdollisen tarjouksen juuri sinulle. Tämä tarkoittaa, että se voi poiketa muiden asiakkaiden tarjouksista. Jotta voit hyödyntää tarjouksen, sinun täytyy olla kirjautuneena verkkosivustolle sille käyttäjäprofiilille, joka on saanut tarjouksen.

Yleiset tarjoukset koskevat sinua, joka olet jo asiakas sekä uusia asiakkaita. Yleisiä tarjouksia löydät verkkokaupastamme, lehdistä tai sosiaalisessa mediassa.