about

Tietoa Homeroomista

Homeroom uskoo monimuotoisuuteen. Visiomme on luoda markkinoiden laajin kodinsisustusvalikoima, josta sinä asiakkaana löydät helposti ja mukavasti etsimäsi tuotteen – riippumatta siitä, mikä se on.

Tiedät itse parhaiten, mistä pidät. Tiedät itse parhaiten, mikä sopii sinun kotiisi. Tiedät itse parhaiten, mihin sinulla on varaa. Laajassa valikoimassamme on erityylisiä, eri materiaaleista valmistettuja ja eri hintaisia tuotteita, joiden avulla haluamme antaa sinulle mahdollisuuden luoda omaa persoonallisuuttasi heijastava koti.

Uskomme, että kuka vaan voi inspiroida.

Annamme sinulle avaimet juuri sinulle sopivan kodin sisustamiseen

Tiimimme työskentelee jatkuvasti luodakseen laajan valikoiman erityylisiä, erilaisia, eri maista tulevia, eri materiaaleista valmistettuja ja erihintaisia tuotteita, jotta sinä löytäisit meiltä kaiken kotiisi helposti ja kätevästi.

Vaikka Homeroom on suhteellisen uusi sisustuksen verkkokauppa, on Ellos Groupissa monien vuosien kokemus, ja Homeroom on osa Ellos Groupia. Ellos Group on Pohjoismaiden johtavia etäkauppayrityksiä. Konserniin kuuluvat Ellos, Jotex ja Homeroom. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti miljoonien asiakkaidemme kanssa voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja tuotetarjonnan.

Arvot:

Kodinsisustuksen ostaminen meiltä tulee olla helppoa, inspiroivaa ja hauskaa ostokokemuksen jokaisessa vaiheessa. Haluamme antaa asiakkaillemme positiivisen elämyksen aina ensimmäisestä kohtaamisesta itse ostokseen, asiakaspalvelun kanssa asioimiseen, tuotteen toimitukseen ja sen paikalleen sijoittamiseen.